Znižano
1topponcino
topponcinotopponcinoprevleke-za-toponcinoudoben-topponcinospanje-na-topponcinutopponcino-pikice-rjavpolaganje-v-posteljo-s-topponcinomdrzanje-v-narocju-s-topponcinomdrzanje-topponcino

Topponcino

36.9039.90 35.0539.90

Mehka in udobna blazina je namenjena novorojenčku, da ga lahko zaščitimo in mu ponudimo čim manj stresnih sprememb med nošenjem, pestovanjem in prelaganjem v posteljico ali drugo primerno površino. Podlaga za novorojenčka omogoča, da njegovo ležišče ohranja enako temperaturo, mehkobo ter vonj, ne glede na to, kje leži ali kdo ga pestuje. Tako se izognemo, da bi novorojenček občutil hladne roke, zapestnice, ure ljudi, ki ga pestujejo ali da bi preveč občutil vonj drugih ljudi.

Počisti
SKU: N/P Kategorija:

Opis Izdelka

Informacije o izdelku:

  • Namenjeno novorojenčku.
  • Služi kot ležalna podloga za novorojenčka, ki otroku daje večji občutek varnosti in udobnosti.
  • Izbrano polnilo blazine je 100% poliester, ki zagotavlja mehkobo, obstojnost in omogoča pranje na višjih temperaturah, poleg tega je zaradi svoje strukture primerno tudi za astmatike in alergike.
  • Dodatno mehkobo in nadvse prijeten občutek ob dotiku nudi prevleka iz satena. Izbirate lahko med tremi različnimi barvami prevlek in dekoracijo s čipkami.

Mere: 65cm dolžina, 45cm širina.

Material: prevleka 100% bombaž- saten, polnilo 100% poliester.

Dodatne Informacije

Teža 0.39 kg
Barva in okras

Barva melone brez čipke, Barva melone s čipko, Bela brez čipke, Bela s čipko, Kapučino barva brez čipke, Kapučino barva s čipko, Rjava s pikami, Roza, Roza s čipko, Turkizna s pikami

Material

Bombažno polnilo podloge, Poliestersko polnilo podloge

Mnenja

Trenutno ni mnenj o tem izdelku.

Prvi napišite mnenje o izdelku “Topponcino”