1topponcino
topponcinotopponcinoprevleke-za-toponcinoudoben-topponcinospanje-na-topponcinutopponcino-pikice-rjavpolaganje-v-posteljo-s-topponcinomdrzanje-v-narocju-s-topponcinomdrzanje-topponcino

Topponcino

38.0042.50

Mehka in udobna blazina je namenjena novorojenčku, da ga lahko zaščitimo in mu ponudimo čim manj stresnih sprememb med nošenjem, pestovanjem in prelaganjem v posteljico ali drugo primerno površino. Podlaga za novorojenčka omogoča, da njegovo ležišče ohranja enako temperaturo, mehkobo ter vonj, ne glede na to, kje leži ali kdo ga pestuje. Tako se izognemo, da bi novorojenček občutil hladne roke, zapestnice, ure ljudi, ki ga pestujejo ali da bi preveč občutil vonj drugih ljudi.

Naše topponcino odlikuje odlična podloga (polnilo), ki je ravno prav mehko in kvalitetno narejeno, da nudi stabilnost in udobnost pri prenašanju novorojenčka in spanju.
Izbirate lahko med več različnimi prevlekami in bombažnim ali poliesterskim polnilom. Bombažno polnilo je pralno pri 30 stopinjah v pralnem stroju, poliestersko pa pri 60 stopinjah.
V osnovno ceno je vključena ena izbrana prevleka in bombažna ali poliesterska podloga. Pri optimalni uporabi predlagamo nakup dveh prevlek.

Počisti
SKU: N/P Kategorija:

Opis Izdelka

Informacije o izdelku:
  • Namenjeno novorojenčku.
  • Služi kot ležalna podloga za novorojenčka, ki otroku daje večji občutek varnosti in udobnosti.
Mere: 65cm dolžina, 45cm širina. Material: prevleka 100% bombaž- saten, polnilo 100% poliester ali 100% bombaž.

Dodatne Informacije

Teža 0.39 kg
Barva in okras

Barva melone brez čipke, Barva melone s čipko, Bela brez čipke, Bela s čipko, Kapučino barva brez čipke, Kapučino barva s čipko, Rjava s pikami, Roza, Roza s čipko, Turkizna s pikami

Material

Bombažno polnilo podloge, Poliestersko polnilo podloge

Mnenja

Trenutno ni mnenj o tem izdelku.

Prvi napišite mnenje o izdelku “Topponcino”