Knižne police, knižna omara, knižne police za otroke, montessori knjižne police
Knižne police, knižna omara, knižne police za otroke, montessori knjižne policeKnižne police, knižna omara, knižne police za otroke, montessori knjižne policeKnjižni regal, nizke knjižne police, otroške police za knjigeknjižna polica za otrokeKnjižni regalOtroška knjižna policaKnjižna polica za otrokeKnjižna polica za otrokeKnjižna polica, montessori knjižna policaizbira-blaga

Knjižni regal

115.00

Branje in pogovor ob knjigah je ena izmed pomembnejših dejavnosti za razvoj jezika in domišljije pri otrocih. Nizek knjižni regal omogoča, da so knjige vedno na dosegu otroških rok. V policah so vidne naslovnice knjig, tako lahko otrok  sam izbere svojo najljubšo knjigo ali tisto, ki ga tisti trenutek najbolj zanima. Zaradi kombinacije lesa in barvitega bombaža je knjižni regal zelo lep, zanimiv kos pohištva, ki hkrati omogoča, da so knjige v središču pozornosti.

Izbirate lahko med več barvami blaga. Za vzorec obrobe pa vas kontaktiramo na vaš email naslov.

Knjižni regal je ročno delo iz masivnega lesa in debelega 100% bombaža z obrobo. Knjižni regal je sestavljiv in omogoča, da se blago po potrebi sname in opere v pralnem stroju.

Mere: dolžina 64 cm, višina 78 cm, širina 29 cm

 

 

 

Počisti

Dodatne Informacije

Teža 6 kg
Barva

Oranžna, Rdeča, Rumena, Svetlo modra, Temno modra, Zelena

Mnenja

Trenutno ni mnenj o tem izdelku.

Prvi napišite mnenje o izdelku “Knjižni regal”